آذر ۲۱, ۱۳۹۶ amir 0دیدگاه

در این نوع رنگ‌ها، رنگ دانه را در یک روغن خشک شونده که استر گلیسیرین با اسیدهای چرب نظیر اسیدهای اولیک و یا لینولنیک می‌باشد حل می‌کنند.

این روغن‌‌ها در هوا اکسیده شده و به ترکیبات سیر شده تبدیل می‌شوند و لایه‌ای سخت مقاوم و محافظ تشکیل می‌دهند که از نفوذ آب در رنگ دانه جلوگیری می‌کنند.

رقیق کننده:

برای رقیق کردن و سهولت کاربرد رنگ به کار می‌رود و معمولا یک حلال هیدرو کربنی نظیر ترپنتین است که به روغن تربانتین شهرت دارد.

خشک کننده:

یکی از اجزای رنگ‌های روغنی است که در حقیقت نقش کاتالیزور در تسریع اکسیداسیون و خشک شدن رنگ‌ها را دارد و معمولا مخلوطی از اکسید‌های سرب، منگنز و کبالت در (روغن بزرک) بصورت استر مصرف می‌شود.

رنگ روغنی ترکیبی است از پودر رنگ، حلال، روغن جلا، اسکاتیف، مواد انعطاف دهنده و غیره است که به نوع پودر رنگ دارای رنگهای متفاوتی است. رنگ روغنی به دو دسته مات و براق تقسیم میشود

از این رنگ برای مصارفی که در معرض رطوبت قرار می‌گیرند مانند: در و پنجره‌های ساختمان، کابینت آشپز خانه و کلاً اشیای قابل شستشو استفاده می‌شود

رنگ‌های روغنی شامل گروه‌های زیر می‌باشند:

– رنگ‌های روغنی براق و مات در فام‌های مختلف

– جلای الکیدی

رنگ‌ها و جلا‌های روغنی بر پایه رزین الکید لانگ تهیه شده و دارای چسبندگی خوبی روی سطوح آهنی، چوبی و دیوارهای داخل و خارج ساختمان می‌باشند. این رنگ‌ها دارای انعطاف پذیری و ثبات براقیت قابل توجهی بوده و به مدت طولانی جلا و براقیت خود را روی سطح حفظ می‌نمایند.

خدمات ساختمانی امیر خلخالی

 

 ۲۲۴۲۵۳۴۰- ۰۹۱۲۵۰۹۳۱۱۶

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *